Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Eivind Melvold

Eivind Melvold

Eivind Melvold

Telefon: 932 13 989
Epost: Send epost

Eivind har en bred og allsidig erfaring som prosjektleder i leveranseprosjekter for oppdragsgivere i både privat og offentlig sektor. Han har også jobbet med rådgivning- og analysearbeid knyttet til forretningsstrategi, organisasjon og ledelse.

Eivind er utdannet sivilingeniør i kommunikasjonsteknologi ved NTNU og har i tillegg en mastergrad innen IT og ledelse ved UiO. Eivind har erfaring med å lede systemutviklingsprosjekter som leverer saksbehandlings-, samhandlings- og BI-systemer. I sin rolle som prosjektleder fungerer Eivind godt i kompliserte og krevende prosjekter hvor han må inn for å rydde opp i vanskelige situasjoner og kundeforhold. Som rådgiver og analytiker har Eivind jobbet med utvikling av forretningsstrategi, kommunikasjonsstrategi, samt analyse av organisasjon og endring av teknologi. 

Eivind er strukturert, løsningsorientert og opptatt av å skape et godt og effektivt arbeidsmiljø. Han er en reflektert person som tar ansvar der det trengs, hele tiden med et blikk på kvalitet og behov.

Kompetanseområder

Prosjektledelse, Strategiarbeid, Endringsledelse

Sertifiseringer

PRINCE2 Registered Practitioner, ITIL Foundation v3, CSM Certified Scrum Master

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon