Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Petter Berntsen

Petter Berntsen

Petter Berntsen

Telefon: 901 04 326
Epost: Send epost

Petter Berntsen har omfattende erfaring som leder, prosjektleder og bedriftsrådgiver. Han har vært toppleder i flere selskaper og har bred erfaring som forretningsutvikler. Han har ledet prosjekter i små og store organisasjoner nasjonalt, internasjonalt og i private og offentlige virksomheter. 

Petter er vant til å kommunisere mot toppledelse, styre og merkantilt orienterte miljøer, samtidig som han med sin evne til å sette seg inn i teknologiske sider ved et prosjekt, kan forstå og gjøre seg forstått i mer teknologiske miljøer.  Dette omfatter alle faser av teknologisk utvikling, fra analyse, spesifikasjoner, oppfølging av leverandører og leveranser, endringsstyring, testledelse, organisasjonsutvikling og oppfølging, opplæring og andre elementer i forbindelse med overføring av prosjektenes resultater til forvaltning/linjeorganisasjonen.

Den tverrfaglige forståelsen er en av Petters helt spesielle styrker, i tillegg til kreativitet, stort engasjement, stor arbeidskapasitet, evne til å spre engasjement, analytisk legning og grundighet.

Kompetanseområder

Forretningsutvikling, Behovsanalyse, Målbilde og business case, Kravspesifisering, Prosjektfundament, Prosjektledelse, Prosjektrevisjoner, Virksomhetsdrevet IKT strategi, Anskaffelser, Implementeringsstøtte

Sertifiseringer

PRINCE2® Registered Practitioner, MSP® Foundation, APMG Change Management Foundation

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon