Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Kristin Ladim

Kristin Ladim

Kristin Ladim

Telefon: 934 80 547
Epost: Send epost

Kristin Ladim er en dyktig forretningsutvikler, endringsleder og prosjektleder i implementeringsprosjekter. Kristin har bred kompetanse fra ledende selskap innen bank- og finanssektoren gjennom ulike roller som linjeleder og prosjektleder. Hun er spesielt opptatt av problemstillinger innen kundeorientering, og som kombinerer strategiske/forretningsmessige og organisatoriske utfordringer. Hun har evne til å håndtere problemstillinger med bredt fagperspektiv, og jobber målrettet for å oppnå de ønskede resultater. Kristin oppleves som imøtekommende, pålitelig og engasjert.

Kompetanseområder

Ledelse: Linjeleder, Prosjektleder. Strategi/ kundeorientering: Strategiutvikling og strategiimplementering, forretningsplan, kundesegmentering, kundestrategi. Endringsledelse: Tjeneste-, konsept- og produktutvikling, System – og prosessutvikling, Systemimplementering, Kompetanseutvikling og opplæring, Organisasjonsutvikling og Forbedringsprosjekt, Styring/måling.

Sertifiseringer

MSP® Registered Practitioner, APMG Change Management Foundation, MoP® Foundation (Management of Portfolio), Prosci Change Management Practitioner

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon