Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Sara Borén

Sara Borén

Sara Borén

Telefon: 98071097
Epost: Send epost

Sara Borén er Siviløkonom fra BI med fordypning i logistikk, verdikjedeledelse og operasjonskalkyler. Hun har også spesialiseringsfag innen prosjektledelse og prosjektrisiko.

Hun skrev sin masteroppgave om alternative offentlige anskaffelsesmetoder med fokus på kvalitetsvurdering av leverandører. Etter bachelorstudiet jobbet hun i Santander Consumer Bank og Statkraft, før hun startet på masterutdanningen. Gjennom masterprogrammet har Sara jobbet med prosesseffektivisering, logistikkteori, anskaffelseteori, verdikjedeledelse og analyser. På studiet var hun også nestleder i studentparlamentet, oppstarter av faggruppe for logistikk, og elevrepresentant. Gjennom prosjektarbeid og studier har hun også fått en grundig forståelse for utforming og implementering av strategiske beslutninger.

Sara trives med å lære nye ting, og tilegner seg fort ny kunnskap. Hun har interesseområder innen teknologi, design, matematiske kalkyler, strategi og prosjektstyring. Sara trives godt i skjæringspunktet teknologi og effektivisering, men også organisasjonsendring og analyse er av stor interesse. Hun er sosial og liker godt å jobbe i team, men jobber også godt individuelt. 

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon