Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Ingvild Beldring

Ingvild Beldring

Ingvild Beldring

Telefon: 911 73 443
Epost: Send epost

Ingvild Beldring er nyutdannet siviløkonom med spesialisering innen endringsledelse. Hun skrev sin masteroppgave om leder-medarbeiderrelasjoner, "mindset" til læring og utvikling, og holdninger til endringer i organisasjoner. På bachelorstudiet i økonomi og administrasjon fordypet hun seg innen prosjektledelse, og skrev bacheloroppgave om kommunikasjon og usikkerhet i et stort IT-prosjekt hos Unit4 Agresso. Gjennom masterprogrammet har Ingvild arbeidet med organisasjonsendringer, ledelse av kreativitet og innovasjon, organisasjonspsykologi og analyser. Studiene har gitt hun innsikt i hvordan best mulig gjennomføre organisasjonsendringer for både ledere og ansatte, og hvordan organisasjoner kan fremme innovasjon og kreativitet.

Parallelt med studiene har Ingvild jobbet med salg og kundeservice, og deltatt aktivt innenfor ulike verv på skolen. Hun har interesseområder innen teknologi, design, prosjektledelse og endringsledelse.

Ingvild er utadvendt, nysgjerrig, inkluderende, strukturert og pliktoppfyllende. 

Annet

Ingvild er ansatt i vårt Graduate/nyutdannet program. Våre graduates er spesielt kvalifiserte nyutdannede, både i forhold til resultater og personlige egenskaper. De får en særskilt oppfølging det første året, med relevante sertifiseringer, kurs og prosjektoppfølging.

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon