Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Catalina Spiridon-Larsen

Catalina Spiridon-Larsen

Catalina Spiridon-Larsen

Telefon: 944 73 589
Epost: Send epost

Catalina Spiridon-Larsen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen organisasjonspsykologi og markedsføring. Gjennom sine studier har Catalina bygget opp en solid internasjonal bakgrunn og erfaring med å jobbe i multikulturelle team.

Catalina har bred HR-kompetanse gjennom flere år som ansatt HR-rådgiver innen konsulentbransjen, både fra HR-Operations og rekrutteringsroller. Hun har spesielt erfaring med kontinuerlig forbedring og effektivisering av arbeidsprosesser for både selskap og ansatte. Catalina har ledet implementering av globale prosesser i Norge og Norden og hun har hatt spesielt fokus på onboardings- og offboardingsprosesser, rekrutteringsprosesser, performance management og lønn. Catalina har også mye erfaring med outsourcing/HR Shared Services-tjenester. Hun har også vært engasjert i opplæringsaktiviteter. I tillegg har hun erfaring med endringsledelse og har tatt del i prosesser knyttet til både endringer i organisasjonsstruktur, HR-prosesser og arbeidsrutiner i HR-team.

Catalina er analytisk, svært kvalitetsbevisst og setter seg raskt inn i nye oppgaver. Hun har et godt øye for detaljer samtidig som hennes allsidige kompetanse har gitt henne evnen til å se helhetsbildet. Catalina er selvstendig, men trives godt med teamarbeid. Hun er initiativrik og har lett for å bli engasjert. Hennes internasjonale bakgrunn gjør at hun lett kan bidra i prosjekter på tvers av landegrenser, noe hun også inspireres særskilt av. 

Kompetanseområder

HR/rekruttering, HR-prosesser, HR Shared Services, implementering, prosessforbedring, opplæring, planlegging og koordinering, analyse

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon