Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Lars Halldin

Lars Halldin

Lars Halldin

Telefon: 982 22 654
Epost: Send epost

Lars er forretningssystemspesialist (ERP) og har siden 1998 jobbet som konsulent, rådgiver, sysetmarkitekt og prosjektleder, med hovedfokus på å levere effektive og moderne integrerte forretningsløsninger til kunder i det skandinaviske markedet. Han har arbeidet i roller som konsulent og utvikler ved analyser og implementeringer.

Lars har en inngående forståelse for hvordan systemer fungerer, både funksjonelt og teknisk, og hvordan de kan samvirke. Dette har Lars benyttet til å bistå kunder både som systemarkitekt med fokus på løsningsdesign, og ved integrasjon av forskjellige systemer.

Lars har arbeidet i flere integrasjonsprosjekter, både på et teknisk nivå med avklaring av datautveksling, formater og protokoller, og på et overordnet nivå der forståelse for hvordan Master Data skal behandles, og benyttes til å skape kundenytte.

Lars har fokus på kunden og de menneskene som utgjør kundens organisasjon, og muligheter til å forbedre deres arbeidsprosesser med hjelp av effektiv bruk av forretningssystemer. Lars er leveransefokusert, er svært strukturert og metodisk, og er dyktig til å forstå, dokumentere og visualisere kundenes arbeidsprosesser på både et detaljert og overordnet nivå.

Kompetanseområder

Økonomi/Regnskap, innkjøp, Forsyningskjede- og Lagerstyring, Salg, Service Management, prosjektstyring, Produksjon og Produksjonsplanlegging, Ressursplanlegging, EDI, EHF.

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon