Besøk oss på LinkedIn

BLÅ 2014

"Kampen om historien" og  PIXELOnsdag 14. mai arrangerte vi i BLÅ for 12 gang. 

Vi hadde først gleden av å presentere "Kampen om historien", hvor Trond Kjærstad holdt foredrag om da Romerriket ble kastet ut i borgerkrig for 2000 år siden, var det to store fortellinger som sto mot hverandre; en om republikken som statsform og en om republikkens fallitt. Ved hjelp av god ledelse, litt flaks og tidenes dyktigste konsulenter, vant den siste fortellingen - Refleksjoner for dagens ledere om kommunikasjonens betydning i endringsprosesser.

Kvelden ble avrundet med Pixel et spennende ungt norsk band som fremførte låter blant annet fra sin nyeste utgivelse "We Are All Small Pixels".

Trond Kjærstad - Kampen om historienKvelden ble avrundet med Pixel

Trond Kjærstad er organisasjonspsykolog, partner i Beowulf & Earendel  og fagansvarlig for masterprogrammet Teamledelse på BI. Han kombinerer temaer fra historie og akademia i sine foredrag.
Han er medforfatter av boka "Roma Victrix", om ledelses-perspektiver på antikkens Roma.

Pixel er et band med unge og lovende musikere, bestående av bassist/vokalist Ellen Andrea Wang, saksofonist Harald Lassen, trompetist Jonas Kilmork Vemøy og trommeslager Jon Audun Baar. Bandet beskriver selv sin musikk som en døråpner mellom pop og rock på den ene siden og jazz på den andre. De ga ut sin første plate «Reminder» i 2012 og sist “We Are All Small Pixels”  i 2013. Les mer om Pixel på deres hjemmeside, www.pixelband.no.

Her er noen godbiter fra Pixel

Call me

Wake up

Holding On

Live at National Jazzscene Norway


Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon