Besøk oss på LinkedIn

Bli med på vårt frokostmøte om robotisering, 20. oktober!


Det råder stor forvirring rundt begrepene Robotics, AI og Machine learning.
Leverandørene overdriver nytteverdien og undervurderer kompleksiteten.
 
Hvilke oppgaver kan robotiseres og hvilke oppgaver må mennesker gjøre selv?
 
Setter vi begrensninger for hva som kan robotiseres?

 

Bli med på vårt seminar og lær om hva POWER og Skandiabanken gjør,
og hvordan du kan komme i gang med robotisering i din virksomhet:

 

FROKOSTSEMINAR

  

hos Devoteam Fornebu Consulting

i Kronprinsens gate 17, Oslo

fredag 20. oktober 2017, fra kl 8.30

    

Kom gjerne tidlig - vi serverer frokost fra kl. 7.45

  
PROGRAM
  

Retail 4.0 – Digitalisering av varehandel 
Frode Næss Larsen, CIO i Power International AS

Varehandelen er en av bransjene der det er dramatiske pågående endringer. Dette drives frem av en kraftig konkurranse mellom tradisjonell retail og eCommerce, og for mange av de mer tradisjonelle aktørene handler det om å finne gullformelen i skjæringspunktet mellom de fysiske butikkene og ehandel. I presentasjonen vil det gjennomgås noen av de grepene Power International har gjort for å møte dette. Konseptet rundt prisroboten blir gjennomgått som et godt eksempel på en slik digitaliseringsprosess som skal sikre lavere kostnader og styrke konkurransekraften.

Hva vil betydningen av kunstig intelligens være i bank- og finanssektoren 
Christoffer Hernæs, CDO i Skandiabanken

Roboter og kunstig intelligens vil endre store deler av bank- og finanssektoren. Alt fra bankenes kjerneprosesser som preges av kognitive repetitive oppgaver, til makroanalyse og finansiell rådgivning, har alle elementer som egner seg godt for maskiner. Tilgang på store menger data, utviklingen av maskinlæring, språkgjenkjenning og prosesseringskraft, gjør det mulig å tenke nytt for hvilken rolle teknologien skal ha i fremtidens bank.

Robotics utbredelse i Skandinavia 2017  
Tom Olberg, Devoteam Fornebu Consulting

Det er nærmest opplest og vedtatt at Robotics-teknologi kommer til å revolusjonere effektiviteten av administrativt arbeid i mange næringer. På samme måte som fysiske roboter revolusjonerte industriarbeidsplassene. Den potensielle effektiviseringen av administrative oppgaver er trolig mye større enn hva vi har sett innenfor industriell produksjon. Programvareleverandørene arbeider etter denne visjonen. Men det gjenstår fortsatt å se om de kan levere på visjonen. 

OM FOREDRAGSHOLDERNE

Frode Næss Larsen er CIO i Power International AS. Utdannet siviløkonom fra BI med fordypning i logistikk. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. 

Christoffer O. Hernæs er Chief Digital Officer i Skandiabanken hvor han har ansvar for IT, forretningsutvikling og innovasjon. Christoffer er også styreleder i Quantfolio, et ledende fintech selskap med fokus på bruk av kunstig intelligens innen investeringsrådgivning der Skandiabanken er største eier. Han var tidligere direktør for strategi og innovasjon i SpareBank 1 Gruppen, og han har lang fartstid fra konsulentbransjen blant annet fra KPMG og Devoteam. Han har to år på rad blitt kåret som en av Norges fremste ledertalenter av e24.

Tom Olberg er rådgiver innenfor området Forretningssystemer. Han kommer fra selskapet HerbertNathan & Co, som ble en del av Devoteam Fornebu Consulting i 2016. I tillegg til å bistå kunder med systemanskaffelser arbeider Tom også med markedsanalyser og publikasjoner innenfor fagområdet Forretningssystemer.

PÅMELDING 

Fyll inn skjemaet nedenfor og send inn din påmelding:

(Arrangementet er gratis, NB! Begrensede plasser.)

.

 

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon