Besøk oss på LinkedIn

Nytt HR-system - hvordan griper vi an anskaffelsesprosessen?

Intevju med Tom Olberg i siste utgave av "Personal og Ledelse".

Etter overtagelsen av rådgivingsselskapet HerbertNathan & Co, har Devoteam Fornebu Consulting også blitt innholdsleverandør til den årlige konferansen Forretningssystemer & HR. Tidligere Partner og daglig leder hos HerbertNathan & Co, Tom Olberg, er foredragsholder og ansvarlig for konferansen.

Ansvarlig redaktør for tidsskriftet "Personal og Ledelse" deltok på foredraget ʺHvordan anskaffer vi et HR-systemʺ, og fant foredraget så interessant at han ba om et dybdeintervju i etterkant.

Konsulenttjenester knyttet til fagområdet Forretningssystemer har blitt et viktig vekstområde for Devoteam Fornebu Consulting, og innenfor dette området er det ekstra stor interesse for hvordan vi kan bistå kunder i en anskaffelse av nytt HR system.

Les intervjuet trykket i "Personal og Ledelse" nr 2/2017 her: Anskaffelse av nytt HR-system - suksessen hviler på forarbeidet.

Har du spørsmål eller ønsker rådgivning angående ERP eller HR-systemer, kontakt gjerne Tom Olberg på telefon: 901 30 258, eller e-post: tom.olberg@devoteam.no

       

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon