Besøk oss på LinkedIn

Vi har fått fire nye kollegaer på nyåret

Velkommen Henriette, Britt, Jan og Rita!

 

 

             

Henriette Thilert har ledet mange prosjekter i skjæringspunktet mellom IT-løsning, forretningsbruk og menneskeendring. Hun har lang erfaring fra reiselivsnæringen og deres bruk av stamdata for optimalisering, og kommer senest fra Braathens IT, der hun var kommersiell ansvarlig . Tidligere har hun blant annet jobbet i Hurtigruten, Norwegian og Aer Lingus.

Henriette er aktiv på fritiden og står gjerne mye på ski eller spiller tennis.  

 

Britt Scheflo har lang og allsidig erfaring fra blant annet reklame- og mediabransjen. Hun har arbeidet med markedskommunikasjon og administrative prosjektoppgaver innenfor flere bransjer, blant annet IKEA, Selvaagbygg, og sist som prosjekadministrator i et stort utviklings- og implementeringsprosjekt i Statsbygg.

Britt lever etter mottoet «glade mennesker yter mer» og har en aktiv fritid som gjerne involverer lange turer og høye topper, både i inn- og utland.

Britt er vår kontorleder.

 

Jan Waage kommer sist fra en rolle som IT-Direktør i Cermaq, der han har vært i 8 år. Før det har han hatt tilsvarende forretningsnære IT-roller i BW gas, Bergesen og Dyno Industrier. Jan har i hele sin karriere jobbet både strategisk og "hands on" med forretningsnær IT, så vel som effektivisering og utvikling av IT-organisasjoner.

Jan er en erfaren prosjekt- og programleder, så vel som rådgiver. Han har videre et sterkt faglig engasjement i blant annet Den Norske Dataforening.

På privaten er Jan samboer og har en voksen sønn. Han liker og holde seg i gang fysisk og er en ivrig sportsfisker.

 

Rita Sivertsen har en lang karriere innen prosjektledelse, rådgivning og digital transformasjon, sist fra Avanade, der hun blant annet ledet et stort prosjekt i Volvo Cars.

Rita brenner for digitalisering og gode brukeropplevelser.

Rita er gift og har ett barn. På fritiden befinner hun seg ofte på landeveissykkelen, på langrenn i marka eller på musikk -og kulturarrangementer.    

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon