Besøk oss på LinkedIn

Ærespris til Sophus Lie-Nielsen

Konsulentguiden i samarbeid med Virke og Kapital, tildelte Årets Ærespris 2016 til Sophus Lie-Nielsen på Konsulentkonferansen 2016.

Vi gratulerer Sophus som var en av 3 opprinnelige gründere som startet daVinci for 18 år siden, og hvor han har vært helt sentral fra starten og frem til dagens Devoteam.

Vi er stolte over vår lange relasjon med han, både som en meget dyktig kollega og nå en nær samarbeidspartner som fortsatt bidrar aktivt til utviklingen av selskapet.

Begrunnelsen for tildelingen
"Sophus Lie-Nielsen har gjennom en lang karriere vært en sentral skikkelse i den norske konsulentbransjen. Han var en av initiativtagerne til etableringen av det norske konsulentselskapet ISI på slutten av 1970 tallet. Han var adm.dir i selskapet fra 1986 til 1995 og bygde ISI opp til å bli et av de store, tunge IT konsulentmiljøene i Norge. ISI ble senere kjøpt av Tieto og utgjør i dag kjernen i Tieto Norge. I 1998 gikk Sophus ut av ISI/Tieto og etablerte konsulentselskapet Davinci sammen med noen tidligere kolleger. Han satt som administrerende direktør fra etableringen og frem til 2003 da han gikk over i rollen som senior rådgiver. Sophus etablerte sitt eget Lie-Nielsen Consulting AS i 2012, men har fortsatt samarbeidet med Davinci også i denne perioden.

Sophus Lie-Nielsen har ved siden av en imponerende karriere som toppleder hele tiden vært en svært etterspurt konsulent og foredragsholder. Han har ledet og vært involvert i svært mange av de store profilerte konsulentoppdragene både i privat og offentlig sektor i de siste 4 tiårene – og er stadig vekk like etterspurt grunnet sin dyktighet, grundighet og evnen til å se sammenhenger.

I tillegg har Sophus vært en svært aktiv i Den norske Dataforening. Både administrativt og faglig. Han har også vært primus motor og leder for «Norske IT lederes Forening» som gjennom en årrekke har vært et fast møtested for ledere i IT konsulentbransjen." Hentet fra Konsulentguiden.no

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon