Besøk oss på LinkedIn

Velkommen Tanja, Solveig og Øystein!

Vi er glade for å ønske tre nye kolleger velkommen til Devoteam

     


Tanja, Solveig og Øystein startet nå i august. De skal jobbe som konsulenter, først og fremst som prosjektledere. 

Den første uken har de tre vært gjennom obligatorisk opplæring for nyansatte, blant annt i bruk av  kaffemaskinen, som de her stolte viser frem sine diplomer for vel gjennomført oppæring. 

   

  

Mer om Tanja, Øysiten og Solveig

   

Tanja Limper er utdannet siviløkonom med fordypning i strategi, organisasjon og ledelse fra NHH. Hun har jobbet med med organisasjons- og ledelsesutvikling i offentlig og privat sektor, både i Norge og utlandet. Hun er også en dyktig prosjekt- og prosessleder med omfattende kompetanse innen Lean og kontinuerlig forbedring. I tillegg har hun utviklet og gjennomført ulike ledelsesutviklingsprogrammer og moduler.

På fritiden er det beste hun vet å reise og møte nye kulturer, men hver sommer går turen til Countryfestivalen i Seljord – nå allerede 11 år på rad!

    

Øystein Haugen er utdannet sivilingeniør med økonomi og ledelse som tillegg.

Øystein har mange års erfaring som konsulent og prosjektleder med infrastruktur som fagområde, og med stor interesse for å knytte teknologi opp mot forretningsprosesser og gevinstrealisering for kunde. Han har de seneste årene også bygget ledererfaring på strategisk og operativt nivå.

På fritiden digger Øystein alt som har med aktivitet ute i naturen, og er derfor ofte å observere på sykkel, ski, klatrende i en fjellvegg eller fresende gjennom en myr.

      

 

Solveig Farner er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, med spesialisering innen organisasjon og ledelse.  

Solveig har jobbet med prosjektledelse, prosessforbedring, omstilling og organisasjonsutvikling. De siste årene har hun jobbet med systemimplementering, prosesskartlegging og identifisering av forbedringsområder i tilknytning til forretning og IT. Hun har også utviklet og holdt kurs i Lean.

Solveig elsker excel, lunsjdessert og artige videosnutter på youtube.

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon