Besøk oss på LinkedIn

Velkommen til Owe og Jørn-Erik

Vi har gleden av å ønske velkommen til nyansatt Owe Viktorsson, og velkommen tilbake til Jørn-Erik Røkholt som har jobbet utenfor selskapet i to år.
 

Owe er utdannet sivilingeniør i flyteknikk fra KTH i Stockholm. Han startet sin karriere i 1989 i flybransjen og Saab der han var involvert i utviklings- og kundeprosjekter. Owe har deretter arbeidet mange år som rådgiver og med løsningssalg og ledelse av leveranser, for det meste relatert til løsninger innenfor Business Intelligence (BI). Han kommer fra en stilling i Evry der han var selger, kundeansvarlig og prosjektansvarlig for leveranser av BI-løsninger og ikke minst bruken av dem for virksomhetsstyring. Owe er gift og har et barn.  Fritiden bruker han på familien, telemarkskjøring, Golf og flyving.

 
Jørn-Erik er Diplom markedsfører fra Norges Markedshøyskole, innen markedsføring, internasjonalisering og ledelse. Han har jobbet som leder og prosjektleder i mellomstore og store organisasjoner i mange år, både offentlig og privat. Han kommer nå fra Indra Navia hvor han jobbet som Internasjonal leveranseprosjektleder for leveranser av store navigasjons- og instrumentlandingssystemer til flyplasser i Europa, Afrika, Midtøsten og Asia. Han har også bakgrunn som leder og prosjektleder innen telekom, IT og reiseliv. Jørn-Erik er gift og har to barn. Hans store interesse ved siden av familien, er flyving. 
 

Både Owe og Jørn-Erik vil bredde vår kompetanse og styrke vår kapasitet innenfor rådgiving og prosjektledelse.

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon